sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kaulakoru matonkuteista

Korukoplan tammikuun haasteessa "ketju" halusin haastaa itseni tekemään ketjua epätavallisista materiaaleista. Oman rajoituksensa antoivat myös sanat: puu, jokeri ja punainen. Jokeriksi valitsin tekstiilin eli matonkuteen. Kuteen lisäksi korussa on käytetty punaisia puuhelmiä.Idean löysin jälleen kerran Pinterestin loputtomasta aarreaitasta. Useimmat vastaan tyyliset korut oli tehty leikkaamalla esim t-paitatrikoosta suikaleita, mutta minulla oli jäljellä maton teosta kolme kerää ontelokudetta, joista pyöräytin kaulakorulle pohjan ja maaläheisten värien vastapainoksi pujotin koruvaijeriin pinkkejä puuhelmiä. Solmu- ja liitoskohdat peitin kietomalla kudetta niiden ympärille.Koru on todella mukava päällä kuin lämpöinen huivi kaulalla.

Pinkki on väristä haasteellisin kuvattava. Kuvassa minulla päällä valitettavan ryppyinen  häikäisevän pinkki paita, joka kuvassa latistuu marjapuuron väriseksi samoin kuin puuhelmet. Värin lisäksi koru oli haastava kuvattava, sillä se näyttää oikeasti hyvältä luonnossa. =)

8 kommenttia:

 1. Onpas kiva ja originaali toteutus :).

  VastaaPoista
 2. Ihanaa uutta ja omaperäistä ideointia!! Kaiken lisäksi hyvännäköinen :-)

  VastaaPoista
 3. Mikä idea! Näyttää hyvältä ja varmasti tuntuukin<3

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Minäkin ihan yllätyin kuinka mukava korusta tuli ja mikä parasta käytön jälkeen se saa uuden elämän matokuteena. =)

  VastaaPoista
 5. Hauska ja toimiva idea, kaunis koru :)

  VastaaPoista
 6. Vautsi, ei ihan tyypillisin korumateriaali, mutta tosi kiva, sporttinen jopa! Väriyhdistelmäkin on toimiva. Kiva!

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva ja omaperäinen idea. Mä olin varmaan vähän liian jäykkä ajautuksessa, mikä on "ketjua". Luovuus lentoon; ja näin hienoa jälkeä tuli. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Ensimmäinen mielleyhtymä minulla on ketjusta juuri se perinteinen, mutta sitten googlailtuani löysin mm. Pinterestistä paljon erilaisia kangaskoruja ja sieltä se idea lähti. =)

  VastaaPoista