perjantai 6. maaliskuuta 2015

Valkoinen avainkaulakoru

Tein siskolle avainkaulakorun, johon otin mallia With Pearls- blogista. Käykääs tutustumassa nuoreen taitavaan koruntekijään, jolla on blogissaan kymmeniä kauniita ja naisellisia avainkorumalleja.  Omasta syystä tekemästäni korusta tuli aika painava ja epäkäytännöllinen (kaikki helmet olivat lasia ja suuria), vaikka korumalli itsessään oli loistava. Tein vain vääriä valintoja helmien koon suhteen.  Vinkkinä muillekin ettei kannata tehdä avainkaulakorua yli 10 mm:n lasi-tai kivihelmistä.

Tämä oli minun toinen avainkaulakoru ikinä (ensimmäisen tein puuhelmistä vaijeriin), joten olen aika tyytyväinen saavutukseeni (myös minun ensimmäiset massiiviset korulinkitykset). Tosin kehitysideoita sateli käyttäjältä tiuhaan tahtiin korun luovutuksen jälkeen esim. avainosan täytyy yltää reilusti rintataskuun, lukkosysteemin täytyy olla erilainen ja nykyistä parempi lukko lääkekaapin avainta varten. Mikä on loistavaa palautetta, sillä ensi kerralla otan huomioon kaiken sen. Koru on kaunis, muttei ehkä niin käytännöllinen hoitotyössä avainkaulakoruna, ainakaan tällä helmikoolla ja lukolla.
Kyseessä ei ole Armanin koruista tehty koru, vaikka rasian logo sinne viittaa (logo ei näkynyt kuvausvaiheessa vain musta osa). Minä vain hamstraan kaikki kauniit saamani lahjarasiat ja käytän niitä säilytykseen ja kuvausreksviittana. Korvakorut ovat yksinkertaiset ja niiden koristeena on vain hopeiset vaatimattomat helmihatut.

Linkityksessä käytetty metallilanka on 0,8 mm hopeoitua kuparilankaa. Valkoiset fasettihiotut ja kirkkaat lasihelmet ovat tsekkiläisiä. Ketju on hopeista papuketjua.

Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia: