perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kierrätystä : niittirannerenkaat

Tämä viikko on ollut todella kiireinen. Olen siivoillut kaappeja, vienyt kierrätykseen ylimääräistä tavaraa ja varannut kirppispöydän pariksi viikoksi. Koruja en ole ehtinyt tehdä, mutta kierrätysinnon vallassa löysin jostain netin syövereistä mahtavan ohjeen, jossa rannekoruun käytettiin niittejä ja ohuita rannerenkaita, joita muuten ei oikein voi käyttää mihinkään ellei sattumalta ole intialainen bollywood-tanssija.

Valitettavasti ohjeen linkki on kadonnut bittiavaruuteen, mutta ideaa oli pakko testata kaiken silittämisen, hinnoittelun ja lajittelemisen keskellä, koska y l l ä t t ä i n minulla oli purkki ylimääräisiä niittejä ja rannerenkaita.

Ohje on seuraava. Ota niitin paksuinen määrä rannerenkaita ja asettele ne haluamaasi järjestykseen. Sido renkaat toisiinsa neljällä niitillä ts. kiedo niitin nastat renkaiden ympäri. Nastat eivät ylety kokonaan renkaan ympäri, mutta pitävät ne melko hyvin paikoillaan.


Näistä tuli ihan kivoja. Kestävyys ei varmaan ole huippuluokkaa, mutta kai ne yhden  bileillan kestää, jos sellaisia harrastaa.  Mikäli haluaa kestävämmät niin voihan ne solmia metallilangalla tai käyttää pikaliimaa, mutta minä tykkään vaihtelusta ja käytän rikkinäiset korut uuteen projektiin.

Kaikki materiaali on kierrätystavaraa: rannerenkaat korupusseista ja niitit vanhoista vöistä.

Hauskaa viikonloppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti