tiistai 7. huhtikuuta 2015

Chakra -riipus

Idean tähän erikoiseen koruun sain Pinterestistä, josta löytyi paljon muodikkaita värikkäitä koruja, joiden takaa paljastui mielenkiintoinen tarina chakroista. En itse usko chakroihin, väriterapiaan tai muuhunkaan vaihtoehtoislääketieteeseen, mutta chakrojen värit näyttivät kauniilta ja hyvä tarina värien taustoista ja merkityksestä kiinnostavat aina minua. Lisää chakroista löytyy mm. Wikipediasta.Lyhyesti chakrojen väreistä eli (tummanvioletti on universiumi) ,violetti on henki, sininen on eetteri, vihreä on ilma, keltainen on tuli, oranssi on vesi ja punainen on maa. Itämaisen filosofian mukaan chakrat ovat osa ihmisen energiakehoa ja niiden tasapaino vaikuttaa niin fyysiseen kuin psyykkiseen terveyteen.

Pujotin helmet oikeassa järjestyksessä (alhaalta ylös: punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen ja violetti) pitkään korupiikkiin ja tein kierteisen silmukan yläosaan. Silmukan reiästä tuli hieman liian pieni mahtuakseen ketjusta läpi, joten kiinniten sen välirenkaalla ketjun keskikohtaan. Leikkasin hopeaketjusta noin 42 cm kokoisen pätkän ja kiinnitin ankkurilukon sen päihin välirenkaalla. Koru on lyhyttä Princess-mittaa.

Materiaali: kissansilmähelmiä 6 mm  6 kappaletta ja chakrojen väriset (violetti, sininen, vihreä, keltainen, oranssi, punainen), yksi hopeoitu korupiikki 5 cm, kaksi 4 mm välirengasta, hopeoitu ankkurilukko ja ohutta hopeoitua ketjua noin 42 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti