lauantai 11. huhtikuuta 2015

Askartelukaupassa

Vietin pääsiäisloman kauniissa, mutta hrr.. kylmässä pääkaupungissamme. Onneksi saavuimme jo keskiviikkoiltana niin jäi muutama päivä shoppailuun. Valitettavasti Helsingin keskustassa ei ole korutarvikeliikkeita vaan jouduin tyytymään askartelukaupan valikoimaan. Kävin Hobbypointissa, Askarelissa, jotka molemmat sijaitsevat Kampin ostoskeskuksen läheisyydessä. Yritin myös käydä Sinellissä, mutta alueella sijaitsevassa liikkeessä oli juuri remontti meneillään.


Tuhlasin lopulta kaikki rahani Hobby Pointissa, vaikka kutistemuovit jäivät vielä ostamatta (unohdin mokomat tiskille kun myyjä lähti näyttämään massahyllyä). Ostin mm. fimomassoja perusvärit (sininen, keltainen ja punainen), joista pitäisi saada sekoittamalla muita värejä sekä muutaman efektivärin (läpikuultavan, pimeässä hohtavan ja marmorin). Pimeästä hohtavasta olisi tarkoitus tehdä lasten kanssa mörköjä syksyllä kekrin aikaan. Siten ostin koholakkaa riipuksia varten ja pussillisen jonkun kanalinnun höyheniä (en muista enää miksi, varmaan mämmi sekoitti pääni).

Liikkeestä löytyi niin perinteisempiäkin korutarvikkeita, mutta mielestäni suomalaisten nettikauppojen tarjonta on monipuolisempaa, laadukampaa ja edullisempaa ainakin helmien osalta. Siitä huolimatta ostin pari pussia ihanan värikkäitä muovihelmiä, jotka käytän leikkimielisiin avaimenperiin ja lasten koruihin. Paras löytö oli sen kun eksyin kyseisen liikkeen lankapuolelle niin löysin telineestä roikkumasta pusseja, jotka sisälsivät mitä kauneimmissa väreissä olevia huovutettuja villapalloja ja vain alle neljä euroa 100 gramman pussi. Niistä saa mitä kauneimpia koruja syksyllä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti