perjantai 8. huhtikuuta 2016

Ruusukvartsi kevään trendi 2016

Yksi Pantonen kevään 2016 muotiväreistä on ruusukvartsi. Kivenä ruusukvartsin väri vaihtelee hennon vaaleanpunaisesta persikkaan ja sitä löytyy myös Suomen maaperästä. Viime kesänä löysin  mökin viereiseltä metsätieltä ison puhtaan valkoisen kvarstsimöykyn (noin 30 cm pitkä ja 15 cm halkaisija). Kivi on liian iso kaulaan mutta aivan sopiva paperipaino vanhoille naistenlehdille.=)


Ruusukvartsisirut löysin yllättäin kirpputorilta. Painavassa pussissa (1 €) oli ruusukvartsin lisäksi myös turkoosin tai mangnesiitin siruja.Sain vain osan siruista käytettyä tähän massiiviseen mutta jotenkin hentoon rannekoruun. Isoimmat sirut säästin toiseen projektiin.  Keskikokoiset ruusukvartsisirut pujotin memoryvaijeriin, väliin laitoin kaarevat hopeiset metalliputket keväntämään korun painoa ja koristeeksi onnea tuovat apilan lehdet. Vaijerin päät käänsin silmukoiksi.

Nyt pitäisi olla onnea rakkaudessa sekä laihdutusoperaatiossa sekä rypyttömät kasvot (jotka siis ovat ruusukvartsin vaikutukset onnenkivenä). Niitä odotellessa hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti