perjantai 1. tammikuuta 2016

Pari hyvää alevinkkiä korukirjoista

Koruaskarteluun liittyviä kirjoja on harmillisen vähän suomenkielisena ja silloin kun niitä löytää ne ovat melko kalliita. Nyt onni potkaisi, sillä löysin ja tilasin kahdesta kaupasta todella edulliset kirjat. Postikulut olivat vaivaiset 0 euroa.

Suomalaisesta kirjakaupasta löysin kuuluisan yhdysvaltalaisen korusuunnittelijan Katie Hackerin Kaunis kuin koru: 30 upeaa mallia helmistä ja metallilangasta kirja (Mäkelä) ällistyttävään 4,95 € hintaan (ei postikuluja jos hakee myymälästä). Olen lainanut kyseisen teoksen useampaan kertaan kirjastosta ja nyt saan sen omakseni. Ei enää uusimisia ja palauttamisia. Yes! Pidän kovasti Katien modernista tyylistä ja idearikkaudesta. Katielta löytyy oma nettisivusto.



Brittiläisen Renata Grahamin Koruntekijän käsikirja (Minerva) löytyy Adlibrikselta hintaan 10,70 (ei postikuluja jos tilaa R-kioskin kautta). Samainen teos löytyy Suomalaisesta kirjakaupasta hintaan 24,95 €, joka sekään ei ole paha hinta hyvästä perusteoksesta. Renatan teos on ollut minulla lainassa myös useampaan otteeseen ja siinä kerrotaan aika kattavasti korun suunnittelusta: muodoista, väreistä ja kuinka edetä ideasta käytäntöön. Siinä on myös muutama korumalli (20) eri variaatioin. Renatalla on myös oma nettisivusto.

                                                              Kuva suomalainen.com

Antoisia alelöytöjä ja hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti