tiistai 15. joulukuuta 2015

Kaulakorut huovutetuista villapalloista

Jee! Viiden kuukauden remontti on ohi ja pääsen taas työhuoneeseen vääntäämään koruja. Tätä on odotettu! Alkoi olla jo v a k a v i a vieroitusoireita: henkeä ahdisti, kädet pyörittelivät sanomalehdestä palloja ja silmät näkivät tekemättömiä koruja kaikkialla. Nyt olenkin tehnyt joka päivä jotain pientä korua sekä itselle että lahjaksi. Ensimmäiseksi käsittelyyn pääsivät huovutetut villapallot, joita minulla olikin 100 gramman pussi eri väreissä. Tein modernin hipsterikorun, johon löysin mallia Pinterestistä. Luultavasti otan violetistä korusta rusetin pois, koska se on liian massiivinen koruun nähden.



Koruun tarvitaan hopeista ketjua, neljä välirengasta (6 mm), hopeinen salpalukko, hopeisia välihelmiä (4 mm) ja huovutettuja villapalloja (18 mm) sekä nauhaa rusetiksi.

Pujotin villapallot ja välihelmet siimaan neulan avulla. Samalla ompelin välirenkaan kiinni villapalloketjun kumpaakin päähän. Katkaisin ketjusta kaksi palaa, jonka toiseen päähän liitin välirenkaan ja siihen lukon ja toisen pään liitin villapalloketjun välirenkaaseen. Lopuksi ompelin langalla rusetin kiinni välirenkaaseen. Koru on Matinee (50-63 cm) pitkä eli ulotuu rintalastaan asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti