perjantai 31. heinäkuuta 2015

Pensashanhikin keltaista korussa

Mökin pihalla terassin vieressä kasvaa näin loppukesästä hohtavan keltaisena kukkivaa pensashanhikkia, josta sain inspiraation pitkähköön tupsulla koristettuun koruun. Yhdessä keltainen ja ruskea muodostavat vahvan retrofiiliksen 70-luvulle, mitä vielä vahvistavat raidalliset tsekkiläiset vakuumihelmet. Jotenkin näin loppukesästä ajatukset alkavat suuntautua syksyyn ja sen vahvoihin murrettuihin väreihin, kuten tässä korussa.


Korussa käytin keltaisia ja ruskeita opaakkeja 6/0 siemenhelmiä, ruskeita puuhelmiä (6 mm)ja keltaisia särölasihelmia (6 mm) sekä tsekkiläisiä raidallisia vakuumihelmiä. Tupsun tein kirjontalangasta ja helmet on pujotettu vaijeriin. Malli on sama kuin aiemmassa avainkaulakorussa.

Hauskaa viikonloppua, joka minulla alkaa huomisaamuna ämpäreiden kera suolla ja kuusimetsässä. Hillaa ja mustikkaa pitäisi saada muutama rasia pakkaseen. =)


1 kommentti:

  1. Ihana koru! Kivan pirteä tuo tupsu =) Lähetin sinulle haasteen, löytyy täältä http://korukoukussajamuussa.blogspot.fi/2015/08/blogimme-on-huomattu-saimme-haasteen_6.html

    VastaaPoista