perjantai 18. syyskuuta 2015

Avaimenperä

Vanha avaimenperäni tai oikeastaan avainkaulanauhani sai liian monta kolhua. Se joutui ulko-oven väliin lukemattomia kertoja, sitä revittiin kiireellä laukun raosta ja marinoitiin käsilaukun pohjalla, kunnes oli aika vaihtaa paljon kärsinyt avaimenperä uuteen ehompaan yksilöön.

 Uuden avaimenperän tein 6 mm keltaisista biconeista ja kirkkaista hopeasisuksista siemenhelmistä (6/0). Minun mielestä aika raikas yhdistelmä ja muun värisiä biconeita en löytänytkään varastosta.

Ohjeen löysin kirjastosta lainaamastani korukirjasta, jossa tehtiin swarovskin kristalleista ja siemenhelmistä kivan näköisiä ja suhteellisen helppoja koruja. Oikeastaan ohje on puhelimen koristeeksi, mutta menee se avaimenperänäkin. Suosittelen kirjaa, vaikka sen ainoa vika on että se on kirjoitettu toisella kotimaisella (englanniksi), mutta selkeät kuvalliset ohjeet auttavat asiaa. Laitan kirjailijan ja kirjan nimen myöhemmin postaukseen.

3 kommenttia:

  1. On niin ihana, että en keksi sanoja!

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos kaunis, vaikkakin näin myöhään! Se muuten meni jo rikki, joten uutta on tehtävä jossain vaiheessa. Mikähän kestäisi käsittelyäni?

    Kirjailija on Emi Takamatsu ja kirja Love and Beads.

    VastaaPoista